privacy- en cookieverklaring

 

Wij respecteren de privacy van onze gebruikers en nemen dit erg serieus. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet.

Over ons

Bureau Bold, gevestigd aan Overtoom 1054 HG Amsterdam, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

Marjet Wullink
Overtoom 141
1054 HG Amsterdam
+31(0)6 422 42 614
marjet@bureaubold.nl
https://www.bureaubold.nl
KvK: 343909940000

seo cursus amsterdam

Persoonsgegevens die wij verwerken

Bureau Bold verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Website
  • Bedrijfsnaam
  • Je KvK-registratienummer
  • IP-adres
  • Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
  • Gegevens over jouw activiteiten op onze website
  • Internetbrowser en apparaat type

    Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

      Bureau Bold verwerkt geen bijzondere of strafrechtelijke persoongegevens. Daarnaast heeft onze website en/of dienst niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@bureaubold.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

    Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

    Bureau Bold verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen: 

    • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
    • Verzenden van onze nieuwsbrief (max. 10-18 keer per jaar)
    • Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
    • Je te informeren over acties
    • Om je toegang te geven tot je account
    • Bureau Bold analyseert je gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren
    • Bureau Bold verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

       

    Door jouw persoonsgegevens aan ons te verstrekken geef je ons toestemming om jouw persoonsgegevens voor bovengenoemde doeleinden te gebruiken.

    Geautomatiseerde besluitvorming

     Bureau Bold neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen.

    Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

      Bureau Bold bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Zodra deze doelen gerealiseerd of door jou niet meer gewenst zijn, worden jouw gegevens binnen een maand verwijderd.

      Zolang je deelneemt aan de strippenkaart regelingen of een website door ons hebt laten maken, bewaren wij de inloggegevens van je website. Zo kunnen we in het geval van calamiteiten altijd met je meekijken.

    Delen van persoonsgegevens met derden

      Bureau Bold verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met de volgende partijen hebben wij verwerkersovereenkomsten gesloten om je gegevens zo goed mogelijk te beschermen.

    • Wijnen Consultancy (boekhouder): De gegevens van jouw factuur moeten wij doorgeven aan onze boekhouder.
    • Google Analytics: Via Google Analytics krijgen wij informatie over het gedrag van de bezoekers op onze site. Deze informatie gebruiken wij om de site voor bezoekers te verbeteren. De informatie verzameld via Google Analytics is geanonimiseerd en versleuteld. Het ‘delen van gegevens’ met Google staat uit en wij gebruiken de analytische cookies van Google niet in combinatie met andere diensten van Google. Meer informatie over de privacyverklaring van Google Analytics vind je hier.  
    • MailChimp: Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief of andere activiteiten die via de mail lopen, worden jouw persoonsgegevens opgeslagen op de servers van MailChimp. Je kunt je hiervoor op ieder moment weer afmelden (zie optie onderaan een mail van Bureau Bold). De servers van Mailchimp zijn gevestigd in de Verenigde Staten. Jouw gegevens kunnen dus worden doorgegeven, opgeslagen en verwerkt in de Verenigde Staten. De doorgifte van deze gegevens gebeurt op grond van het EU-VS Privacy Shield Framework en Mailchimp stelt zich aan de daaruit voortvloeiende principes te houden. Dit betekent dat er sprake is van een adequaat beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens. Meer informatie kun je vinden in de privacyverklaring van MailChimp. 
    • Facebook: Daarnaast delen wij gegevens, die we verkregen hebben via het downloaden van een gratis document, met Facebook om zo advertentiedoelgroepen te maken. Meer informatie over het privacybeleid van Facebook vind je hier. Jouw gegevens kunnen door Facebook ook worden doorgegeven naar de Verenigde Staten. Ook deze doorgifte van gegevens gebeurt op grond van het EU-VS Privacy Shield Framework. Meer informatie over de doorgifte van gegevens naar de Verenigde Staten door Facebook vind je hier.
     
      Bureau Bold werkt tevens met freelancers en stagiaires. Freelancers en stagiaires hebben mogelijk inzage tot persoonsgegevens, maar verwerken deze gegevens niet voor eigen belang. Hen is enkel toegang verleend om persoonsgegevens te verwerken om de eerder genoemde doelen van Bureau Bold te bewerkstelligen. Met hen is dan ook geen verwerkingsovereenkomst gesloten.
     

    Cookies of vergelijkbare technieken die wij gebruiken

      Bureau Bold gebruikt technische, functionele en analytische cookies zoals Google Tag Manager, Google Analytics, Hotjar en Gravatar. Deze cookies gebruiken wij om de statistieken van onze website bij te houden en voor retargeting. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Als je op onze website komt, vragen wij toestemming aan jou om cookies te accepteren.


    Uitschakelen of verwijderen van cookies kan via jouw browserinstellingen. Je kunt de hulpfunctie van je browser gebruiken om te achterhalen hoe je dit kunt doen. 

  • Google Tag Manager
    Onze website maakt gebruik van de Google Tag Manager. Met behulp van de Google Tag Manager kunnen website-tags via een platform worden beheerd. De Tool Google Tag Manager is zelf een cookieloos domein en registreert geen persoonsgerelateerde gegevens. De Tool zorgt uitsluitend voor het activeren van andere tags, die op hun beurt eventueel gegevens registreren. Google Tag Manager heeft geen toegang tot deze gegevens. Wanneer op domein- of cookie-niveau een uitschakeling is uitgevoerd, blijft deze voor alle tracking-tags bestaan, die met Google Tag Manager werden geïmplementeerd.

      Klik hier om de registratie via de Google Tag Manager te verwerpen.
    Meer informatie over Google Tag Manager vindt u op:
    http://www.google.de/tagmanager/faq.html
    http://www.google.de/tagmanager/use-policy.html

     

  • Hotjar
    Deze site gebruikt ook de trackingtool Hotjar.com om het gedrag van bezoekers te analyseren (alleen met behulp van geanonimiseerde IP-adresinformatie). Hotjar selecteert willekeurig individuele bezoeken en maakt een logboek van hun muisbewegingen en klikken zodat individuele bezoeken kunnen worden afgespeeld. Hiermee kunnen we gebieden identificeren waar onze website kan worden verbeterd. De informatie is aan een persoon te wijten en wordt niet bekendgemaakt. U kunt meer gedetailleerde informatie vinden over de gegevens die Hotjar hier verzamelt. Schakel Hotjar uit door deze link te volgen: Deactiveer Hotjar
     
  • Gravatar
    De persoonlijke avatars op onze website worden gemaakt door Gravatar. Er wordt hiervoor geen trackingcookie geplaatst. Je avatar wordt direct gecacht op jouw computer en vervolgens niet meer opgehaald van de servers; hierdoor is de tracking waarschijnlijk beperkt. Echter kan Gravatar in principe wel meten op welke sites je bent geweest doordat de avatars op de servers van Gravatar staan. Voor meer informatie, lees de privacyverklaring van Gravatar.

 

  • Google Analytics
    Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse service van Google Inc. (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van zogenaamde “cookies” (tekstbestandjes die op je computer worden geplaatst) om zo het gebruik van de website te kunnen analyseren. De door de cookies gegenereerde informatie over jouw gebruik van deze website wordt overgebracht naar een server van Google in de Verenigde Staten en daar opgeslagen. In het geval dat het IP-adres op deze website wordt geanonimiseerd, wordt je IP-adres in de lidstaten van de Europese Unie of in andere verdragsstaten van het Akkoord over de Europese Economische Ruimte door Google eerst verkort. Alleen in buitengewone gevallen wordt het volledige IP-adres naar een server van Google in de Verenigde Staten overgebracht en daar verkort. In opdracht van de beheerder van deze website zal Google deze informatie gebruiken om te evalueren hoe de website wordt gebruikt, om rapporten over de activiteiten op de website op te stellen en om andere diensten aan te bieden met betrekking tot het gebruik van de website en het internet. De in het kader van Google Analytics door je browser overgebrachte IP-adres wordt niet gecombineerd met andere gegevens van Google. Je kunt het opslaan van cookies voorkomen door in je browser een daarvoor geëigende instelling te kiezen. Wij wijzen je er echter op dat je in dat geval wellicht niet alle mogelijkheden van deze website kunt benutten. Verder kan je het vastleggen en verwerken van de door de cookies gegenereerde gegevens (inclusief je IP-adres) voorkomen door via de volgende link de zogenaamde “opt-out browser add-on” te downloaden en installeren: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=nl Meer informatie over de gebruiksvoorwaarden en gegevensbescherming vind je bij de voorwaarden van Google Analytics of bij het privacy overzicht van Google Analytics. Verder zijn de gegevens die wij door middel van Google Analytics verkrijgen niet tot individuele personen herleidbaar.

     

  • Social media 
    Als mogelijkheid om informatie van onze website te delen met anderen, hebben wij share buttons op onze webpagina’s staan. Wij hebben geen invloed op het gebruik van de cookies door de social media kanalen. Zodra je klikt op een van de share buttons onderaan een artikel, bestaat de kans dat het betreffende social network een cookie plaatst op jouw harde schijf. Het kan zijn dat deze social media informatie verzamelen en gebruiken voor bijvoorbeeld het genereren van advertentie-inkomsten. Lees de privacyverklaring van deze sociale netwerken om te lezen wat zij met de data doen die zij via deze cookies verwerken.

     

      http://about.pinterest.com/de/privacy
    https://twitter.com/privacy
    https://www.facebook.com/about/privacy
    http://instagram.com/about/legal/privacy

    Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

      Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Bureau Bold en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou hebben in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@bureaubold.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek. Bureau Bold wilt je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

    Hoe wij persoonsgegevens beveiligen 

      Bureau Bold neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, neem dan contact op met marjet@bureaubold.nl.

      Bureau Bold heeft de volgende maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beveiligen:

    • Beveiligingssoftware, zoals een virusscanner en firewall.
    • TLS (voorheen SSL) Wij versturen jouw gegevens via een beveiligde internetverbinding. Dit kun je zien aan de adresbalk ‘https’ en het hangslotje in de adresbalk.
    • We gebruiken een CAPTCHA service om gegevens te beschermen die verstuurd worden via deze website. Die functie controleert of een bericht wel door een persoon wordt verstuurd, om zo te voorkomen dat ‘spam bots’ bijvoorbeeld automatisch berichten sturen of commentaren achterlaten. Hierbij worden het IP adres van een bezoeker en mogelijk ook andere data verstuurd om CAPTCHA te laten werken. De inhoud van een bericht wordt hiervoor verstuurd naar en verwerkt door Google. Het IP adres wordt hierbij afgekort en daardoor anoniem gemaakt in landen die deel uitmaken van de EU en staten die deelnemen aan het verdrag voor het Europese economische gebied. In uitzonderingsgevallen wordt een IP adres volledig doorgegeven aan een Google server in de Verenigde Staten en daar afgekort. Namens de bezitter van deze website gebruikt Google deze gegevens om je gebruik van deze dienst te evalueren. Het IP adres dat reCAPTCHA doorgeeft, wordt niet samengevoegd met andere data van Google. Op het verzamelen van deze gegevens zijn Google’s regels voor gegevensbescherming van toepassing. Meer informatie over over Google’s privacybeleid vind je op deze pagina: https://www.google.com/intl/nl/policies/privacy/ Door reCAPTCHA te gebruiken ga je ermee akkoord dat Google gegevens over jou verwerkt op de manier en voor het doel zoals hierboven beschreven.
    • We gebruiken Evernote voor onze aantekeningen. Het kan zijn dat uw gegevens in deze aantekeningen zijn opgenomen. In het kader van veiligheid hebben wij voor het gebruik van Evernote een twee-staps verificatie ingeschakeld.  


     Als je de indruk hebt dat je gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op     via marjet@bureaubold.nl. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek.

    Wijzigingen privacy- EN cookiebeleid

       Wij behouden te allen tijde het recht ons beleid omtrent privacy te wijzigen. Deze wijzigen treden in werking op het aangekondigde   tijdstip van inwerkingtreding.

 

 

Pin It on Pinterest

Share This