seo advies amsterdam

SEO advies in werksessies

Wil je je online marketing eens goed en met focus aanpakken?
Wil je direct weten waar jouw kansen liggen voor SEO en wat je moet doen om deze te grijpen?
Wil je praktisch SEO advies zodat je het direct kunt toepassen op je site?
Wil je minder hard werken voor het binnenhalen van klanten? 
Jij krijgt op maat online marketing / SEO advies om met jouw website binnen korte tijd beter te ranken in Google.
Zo zorgen we door deze SEO advies werksessies voor meer sitebezoek waar je jarenlang profijt van hebt.

seo adviezen amsterdam vindbaar worden
seo adviezen amsterdam marjet wullink vrouwelijke consultant

seo advies met een strategie voor jouw website

 • Op basis van jouw website zal vóór de afspraak een vooronderzoek voor het SEO advies worden gedaan. Door middel van dit onderzoek kijken we hoe jij momenteel rankt en waar de beste kansen liggen voor jouw site om hoog te scoren in Google.
 • Keyword onderzoek doen voor jouw product of dienst die de meeste kans van slagen heeft in Google.
 • Pagina’s verbeteren met de keywords zodat je website beter en sneller wordt gevonden.
 • Inspiratie voor blog berichten die goed zullen scoren in de zoekresultaten.
 • Specifiek SEO advies om jouw vragen te beantwoorden.
 • Daarnaast ga je naar huis met tips, een handleiding en een PDF met al het advies om zelf ook nog verder te gaan met het verbeteren van je vindbaarheid.

wat gebeurt er vooraf gaand aan SEO advies?

 •  Je prikt een eerste SEO advies sessie datum door op de button te klikken
 •  Je betaalt daarna via Ideal of Paypal en ontvangt een factuur
 •  Je krijgt bericht van je aanmelding en datum
 •  We maken een afspraak om even te bellen vooraf om de SEO advies voorbereidingen goed te kunnen doen voor jouw vindbaarheid, zoals eventueel krijg ik jouw Google Analytics toegang.
 • Marjet gaat vooronderzoek doen, waaronder keyword onderzoek, en maakt een presentatie met adviezen en de eerste aanzet tot een online marketing strategie voor jou gebaseerd op jou SEO kansen.

tijdens, tussendoor en NA het SEO advies?

 • 3 uur een-op-een SEO advies verdeeld over 2 of 3 werksessies . Het SEO advies vindt plaats onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee in de meetingroom van Bouncespace. (locatie: Overtoom 141 in Amsterdam, eventueel ook via Skype mogelijk)
 •  Na de sessies ga je naar huis met een handleiding en je krijgt een PDF van de powerpoint presentatie die je hebt gekregen met alle informatie, tips en advies.
 •  Nazorg: Je kunt mij nog je vragen mailen, waarmee ik dan maximaal half uur bezig ben om te beantwoorden en een check na 3 maanden.

investering

 € 450,- (excl. 21% btw)

Ik was benieuwd naar het SEO-advies vanuit een andere, meer strategische inslag van Marjet. Bij onze nieuwssite zijn wij van de snelheid. Het besef dat SEO juist voor de lange termijn belangrijk is en de suggesties die zij gaf, leidden tot direct bruikbare SEO tips voor hoe te werken op onze vernieuwde website. Zowel strategisch als op uitvoerend niveau, wat ook snel tot een beter bereik leidde. Marjet bereidde zich overigens terdege voor, en was in het gesprek to the point, mét onderbouwing. Dat maakte het gesprek meteen productief. Ze bleef constant scherp op de praktische toepasbaarheid, en koppelde telkens terug naar strategische doelen voor de langere termijn. In korte tijd erg leerzaam. Theo

Bekende nieuwssite

In een pressure cooker van 1,5 uur deelde Marjet super bruikbare tips met mij in een privé SEO advies sessie. Ze stelde als doel om van 15% naar 30% organic search te gaan. En met minimale, maar zeer effectieve aanpassingen haalde ik binnen een maand al deze doelstelling. Top!

Gerdine van der Zee

Mindfulmoms

Het SEO advies was ideaal voor mij omdat de aandacht specifiek op mijn website was gericht. Marjet kwam met gerichte tips en aanwijzingen waar we direct mee aan de slag gingen. Door de aanpassingen werd mijn site snel beter vindbaar op de zoektermen waar ik op gevonden wil worden. Het SEO advies (Amsterdam) is een echte aanrader! Mariet Verhagen

Yoga op de zaak

Ik ben nu een paar keer bij Marjet geweest voor SEO advies en het lijkt wel tovenarij, maar binnen een maand staan we op de eerste pagina op Google terwijl we niks aan Adwords doen. Ook zie ik in Google Analytics binnen deze maand een verdubbeling in de kliks op de pagina’s die we hebben verbeterd.

Ook is ze heel goed en vasthoudend –en gelukkig tegelijkertijd heel geduldig- in het krijgen van een betere focus in mijn
blogstrategie, iets wat ik zelf nooit zou verzinnen. Marjet is een aanrader!

Ingrid

Zorginstelling

Mijn webwinkel met duurzame hamamdoeken, Happytowels.nl,  was slecht vindbaar in Google. De verkopen vielen ook tegen. Ik had boeken in huis gehaald over Google en SEO, maar zag door de bomen het bos niet meer.
Heel kort heb ik overwogen om duurbetaalde SEO-cowboys in te huren. Zij beloven je gouden bergen, maar daar geloof ik niet in. Bovendien wil ik geen website met teksten die voor Google zijn geschreven i.p.v. voor mensen. Illegale technieken toepassen wil ik ook niet.
Marjet van Bureaubold is absoluut geen cowboy. Ze heeft me geholpen met deskundige adviezen waar ik echt wat mee kan. Het resultaat is dat mensen die op hamamdoek zoeken, mij veel beter kunnen vinden. En ik veel meer hamamdoeken verkoop.
Als je op een eerlijke manier hoger wilt scoren in Google, raad ik je bureaubold.nl aan.
Cor Sandburg

HappyTowels

Ik vond de SEO advies cursus erg praktisch! Hetgeen wat je leert, kun je gelijk in de praktijk brengen waardoor je gelijk scoort op de SEO-ladder. Erg leerzaam en nuttig dus. Miro Zwering

2PR

Pin It on Pinterest

Share This