SEO advies in 2 of 3 werksessies

SEO ADVIES & COACHING

WORD JE OVERWELDIGD DOOR HET AANBOD AAN SEO-ADVIES?
WEET JE WEL DAT SEO HANDIG IS MAAR JE WEET NIET WAAR JE MOET BEGINNEN?
WIL JE EINDELIJK EENS RESULTAAT ZIEN VAN AL JE SEO INZET?

seo advies amsterdam
seo advies amsterdam

ONE TO ONE
SEO ADVIES in Amsterdam

WIL JE IN SIMPELE STAPPEN NAAR MEER TRAFFIC?
WIL JE SAMEN JOUW SEO STRATEGIE MAKEN DIE WERKT VOOR JOU?

Ik was benieuwd naar het SEO-advies vanuit een andere, meer strategische inslag van Marjet. Bij onze nieuwssite zijn wij van de snelheid. Het besef dat SEO juist voor de lange termijn belangrijk is en de suggesties die zij gaf, leidden tot direct bruikbare SEO tips voor hoe te werken op onze vernieuwde website. Zowel strategisch als op uitvoerend niveau, wat ook snel tot een beter bereik leidde. Marjet bereidde zich overigens terdege voor, en was in het gesprek to the point, mét onderbouwing. Dat maakte het gesprek meteen productief. Ze bleef constant scherp op de praktische toepasbaarheid, en koppelde telkens terug naar strategische doelen voor de langere termijn. In korte tijd erg leerzaam.

Theo

Bekende nieuwssite

SEO ADVIES IN WERKSESSEIS

 • 3 uur in te delen in 2 of 3 afspraken.
 • vooraf 15 min intake over de telefoon
 • Direct aanpassingen maken in je website om je vindbaarheid te verbeteren
 • Voorbereiding van mij voor de beste SEO advies & tips voor jouw business & website
 • Priority email support (0,5 uur)
 • Investering – face to face: € 450,- (excl. 21% btw) in Amsterdam

EMAIL SUPPORT TIJD HOUDT IN: HOEVEEL TIJD HET BUREAU BOLD KOST OM DE ANTWOORDEN TE GEVEN.

Het SEO advies was ideaal voor mij omdat de aandacht specifiek op mijn website was gericht. Marjet kwam met gerichte tips en aanwijzingen waar we direct mee aan de slag gingen. Door de aanpassingen werd mijn site snel beter vindbaar op de zoektermen waar ik op gevonden wil worden. Het SEO advies (Amsterdam) is een echte aanrader!

Mariet Verhagen

Yoga op de zaak

Ik vond de SEO advies cursus erg praktisch! Hetgeen wat je leert, kun je gelijk in de praktijk brengen waardoor je gelijk scoort op de SEO-ladder. Erg leerzaam en nuttig dus.

Miro Zwering

2PR

Wil je  je website hoger in Google krijgen? Bureau Bold geeft je een SEO advies waar je direct resultaat mee boekt.

Het SEO advies Amsterdamomvat (bijv, afhankelijk van je wensen/vragen):

 • Een SEO stappenplan specifiek voor jouw website
 • Uitleg van de (legale) basics om hoger in Google te komen
 • Google Analytics bekijken indien dit erin zit en anders dit er nog inzetten.
 • Je website aanmelden voor Google-index
 • Keyword analyse doen
 • Keywords toepassen
 • Checken van de laadtijd van de website en advies voor verbetering
 • Kijken naar de structuur van de website en naar bijvoorbeeld de permalinks (URL’s die zoekmachine vriendelijk zouden kunnen zijn).
 • Direct het SEO advies doorvoeren in je website.
 • Specifieke SEO vragen beantwoorden die je nog hebt, je kunt zo je eigen cursus SEO samenstellen.

Bureau Bold zal ter voorbereiding alvast een onderzoek doen naar enkele ‘snel hoger in Google’- SEO adviezen die kunnen worden aangebracht. Met deze SEO tips kun je nog eerder hoger in Google komen op jouw gewenste zoekwoorden

Mijn webwinkel met duurzame hamamdoeken, Happytowels.nl,  was slecht vindbaar in Google. De verkopen vielen ook tegen. Ik had boeken in huis gehaald over Google en SEO, maar zag door de bomen het bos niet meer.
Heel kort heb ik overwogen om duurbetaalde SEO-cowboys in te huren. Zij beloven je gouden bergen, maar daar geloof ik niet in. Bovendien wil ik geen website met teksten die voor Google zijn geschreven i.p.v. voor mensen. Illegale technieken toepassen wil ik ook niet.
Marjet van Bureaubold is absoluut geen cowboy. Ze heeft me geholpen met deskundige adviezen waar ik echt wat mee kan. Het resultaat is dat mensen die op hamamdoek zoeken, mij veel beter kunnen vinden. En ik veel meer hamamdoeken verkoop.
Als je op een eerlijke manier hoger wilt scoren in Google, raad ik je bureaubold.nl aan.
Cor Sandburg

HappyTowels

Het SEO advies was nuttig. Ik heb nu weer zin om er zelf mee verder te gaan.

Herman Heijermans

Herman Heijermans - loopbaancoach

Ik vond de cursus heel nuttig. SEO is ongetwijfeld een veelgezochte term en het was voor mij een web van moeilijke informatie. Marjet heeft alles duidelijk op een rijtje gezet en concrete stappen gegeven waar ik mee verder kan. Zeker een aanrader!

Sanne Hillemans

Duurzame marketing met SEO advies

Één keer leren hoe het werkt en toepassen op jouw belangrijkste punten zorgt voor een groei in je bezoekers waar je jaren profijt van zult hebben.

In dit SEO advies leer je in 1 uur om zelf je website te verbeteren om hoger in de Google zoekresultaten te komen en te blijven. Het SEO advies dat je tijdens het consult wordt gegeven is specifiek voor jouw website. Je zult geen slinkse trucjes leren (wat juist tegen je kan werken op termijn), maar wel creatief omgaan met SEO voor jouw site; smart & sexy SEO.

Pin It on Pinterest