cursus-seo-amsterdam-avond-zoekmachine-optimalisatie

seo cursus amsterdam

Denk je dat SEO heel ingewikkeld is?
Wil je SEO leren toepassen, maar heb je geen idee waar je moet beginnen?
Wil je minder hard werken voor het binnenhalen van klanten? 
Leer de basis over zoekmachine optimalisatie in een avond tijdens de seo cursus Amsterdam in een groep, zodat je ook van anderen kunt leren!

seo cursus amsterdam
seo training amsterdam

Tips voor jouw site tijdens de SEO cursus

Aan de hand van voorbeelden van de websites van de deelnemers, leer je jouw website te verbeteren voor SEO. In 1 avond leer je hoe zoekmachine optimalisatie werkt én hoe je het slimste kunt omgaan met het optimaliseren van jouw site voor Google.

Ook is er genoeg ruimte voor vragen. Deze SEO cursus Amsterdam is geschikt voor mensen die zoekmachine optimalisatie willen leren in een avondcursus. Dit geldt voor bloggers, marketing- en communicatiemedewerkers, ondernemers en webshop-eigenaren.

Zoekmachine optimalisatie
cursus  

maandag 4 maart 2019

van 19.00 tot 22.00

Prijs: € 75,- (incl. 21% btw)

NOG 6 PLEKKEN BESCHIKBAAR
Locatie: Studio Sarphaat |Sarphatipark 116BG | Amsterdam

Meer informatie? Bel of mail 06-42242614 / info@bureaubold.nl.

Super nuttige kennis!
Super nuttige avond gehad met veel informatie die direct bruikbaar is.
Verhelderend en leerzaam
De zoekmachine optimalisatie cursus was voor mij heel verhelderend en leerzaam. Met goede to-the-point aanwijzingen, heldere voorbeelden en een zorgvuldige voorbereiding van Marjet had de cursus op maat gesneden karakter. Tips and tricks voor individuele deelnemers die toch voor iedereen weer leerzaam en toepasbaar waren.
Trade marketeer Happinez, Psychologie Magazine & Yoga magazine
Geen abracadabra-gevoel meer
Na deze SEO cursus heb ik geen abracadabra-gevoel meer over SEO. Ik heb er grip op, weet wat ik zou kunnen doen en heb er zelfs zin in! Daarnaast een paar inspirerende ondernemers ontmoet onder de professionele en gepassioneerde begeleiding van Marjet. Tip!
Door DE SEO tips uit de cursus een week later al afspraak met nieuwe werkgever
De tips & trics van Marjet heb ik meteen toegepast op mijn eigen website. Daardoor werd ik een week later al door iemand gevonden via Google, waardoor ik nu een afspraak heb met een nieuwe opdrachtgever.

Liesbeth de Looper
Kan jij voor mij

Duidelijke uitleg zoekmachine optimalisatie
Ik had al veel gelezen online en iedereen zegt toch weer iets anders, waardoor het een chaos werd in mijn hoofd. Marjet heeft het goed kunnen verduidelijken en ook concreet kunnen maken wat de eerste en belangrijkste stappen zijn voor SEO ipv alles te gaan optimaliseren. Zeker een aanrader!
Bonny Vrielink
Aanrader
Marjet weet waar ze over praat en ik zou haar zeker aanraden om je verder te helpen met je vindbaarheid in Google.
Esther 
Goed beeld van de mogelijkheden van SEO
De cursus is zeer leerzaam en geeft je een goed beeld van de mogelijkheden van SEO. Ik kan ook zeker aanraden dieper met Marjet op de stof in te gaan dmv een privé-sessie.

tijdens deze beginners SEO cursussen leer je:

  • / waar je het beste kunt beginnen met SEO
  • / dat iedereen goed vindbaar kan worden
  • / dat SEO niet veel tijd hoeft te kosten
  • / dat SEO leuk is om te doen omdat je zeker positieve resultaten zult gaan zien
  • / dat SEO ervoor kan zorgen dat je altijd genoeg klanten hebt
In de SEO cursus in Amsterdam kwamen tijdens de avond zelf diverse verbeterpunten van de websites van iedere deelnemer aan bod. Leerrijk en inzichtelijk. Zo bracht Marjet ons de SEO kennis aan de hand van onze eigen websites bij. Een presentatie met voorbeelden uit ons eigen leven. SEO Cursus in Amsterdam volgen? SEO specialist Marjet van Bureau Bold geeft er direct SEO advies bij. Spoiler: je gaat niet weg zonder het besef een hoop te ‘moeten’ veranderen. Daar moet je tegen kunnen. Christophe Rocour

Foto agenda

Hele fijne informatieve cursus gevolgd bij Bureau Bold. Marjet legt duidelijk de basics van SEO uit, waarmee je vervolgens zelf echt mee uit de voeten kan! Aanrader voor iedereen die meer inzicht in statistiek en SEO wil en hier zelfstandig mee aan de slag wil kunnen gaan! Ronja Brall

Riverstones Jewellery: minimalistische gouden en zilveren sieraden

De SEO-cursus van Marjet kan ik aanraden aan elke blogger. Aan de hand van voorbeelden met mijn eigen website en die van andere cursisten, liet ze zien welke stappen we kunnen ondernemen om beter vindbaar te zijn. Het was een interessante en leerzame avond waardoor ik nu anders naar SEO kijk. Binnenkort neem ik nog een keer contact met je op om mijn blog een keer helemaal SEO proof te laten maken.

Manon Laarhoven

JustbyManon

De avondcursus bij Bureau Bold heeft mij handige inzichten opgeleverd. Marjet presenteert de inhoud op een toegankelijke en heldere manier. Ik kan het zeker aanraden om een cursus bij haar te volgen, ik heb er zeer veel van opgestoken. Esther van de Paal

Babyccino

Marjet weet waar ze over praat, haar cursus was voor mij erg nuttig. Ik heb inzicht gekregen in hoe Google werkt en waar ik op moet letten bij een website maken of aanpassen. Marjet gaf veel praktische tips waardoor ik meteen aan de slag kon met mijn eigen website!

Svetlana Skulj

Ivo's kitchen

Pin It on Pinterest

Share This