SEO cursus Amsterdam groeps

SEO Cursus Amsterdam

in een avond leren hoe je jouw concurrentie in de Google zoekresultaten kunt verslaan.

Na een avond cursus SEO weet je hoe je een website beter vindbaar kunt maken voor potentiële klanten, volgers en geïnteresseerden. Je beschikt dan over praktische handvatten om websites voor Google te optimaliseren.

 

Zoekmachine optimalisatie leren in een avond

kosten: € 45,45 (excl. 21% btw.)  € 55,- (incl. 21% btw.)

De SEO cursus bij Bureau Bold heeft mij handige inzichten opgeleverd. Marjet presenteerde de inhoud op een toegankelijke en heldere manier. Ik kan het zeker aanraden om een cursus bij haar te volgen, ik heb er zeker veel van opgestoken.

Esther van de Paal

Babyccino

In 1 avond leer je hoe SEO werkt én besteden we tijd en aandacht aan jouw website. In korte presentaties worden de websites van alle cursisten (maximaal 10) meegenomen, zodat je snel veel praktische SEO-tips opdoet. En natuurlijk kan je vragen stellen! De avond is geschikt voor iedereen die wil leren hoe SEO werkt (ook al heb je nog geen website): bloggers, marketing- en communicatiemedewerkers, ondernemers en webshop-eigenaren.

Inhoud cursus SEO

  • Korte uitleg over hoe Google werkt
  • Welke zoekwoorden werken? Zo doe je een keyword analyse
  • Waar plaats je de SEO keywords op je website?
  • Beat the competition! Zo kom je hoger in Google dan je concurrent
  • Tips, tricks & tools waarmee je je ranking in Google verder kunt boosten, zoals Google Analytics.

 

Nazorg cursus SEO Amsterdam

Na de cursus SEO krijg je een bondige handleiding SEO met de belangrijkste informatie over hoe je in Google beter kan worden gevonden. Als je liever een privé cursus SEO volgt, waarin je alleen maar tips en uitleg krijgt voor jouw website is dit ook mogelijk. SEO Cursus data:

  • maandag 4 september 2017 (!) (eerder kun je je wel aanmelden voor een privé cursus SEO).

Locatie en contact

Locatie: Bloemgracht 99, Amsterdam
Meer informatie? Bel of mail 06-42242614 / info@bureaubold.nl.

“De SEO-avond was voor mij heel verhelderend en leerzaam. Met goede to-the-point aanwijzingen, heldere voorbeelden en een zorgvuldige voorbereiding van Marjet had de cursus op maat gesneden karakter. Tips and tricks voor individuele deelnemers die toch voor iedereen weer leerzaam en toepasbaar waren. Met een stapeltje visitekaartjes en een hoop inspirerende ideeën was het voor mij een heel geslaagde avond!”

Florentine Verheijden

Trade marketeer Happinez, Psychologie Magazine & Yoga Magazine / freelancer cultural marketing & communications, WPG Media

Meer tips over zoekmachine optimalisatie?

Lees de volgende blogartikelen over SEO:

De SEO-cursus van Marjet kan ik aanraden aan elke blogger. Aan de hand van voorbeelden met mijn eigen website en die van andere cursisten, liet ze zien welke stappen we kunnen ondernemen om beter vindbaar te zijn. Het was een interessante en leerzame avond waardoor ik nu anders naar SEO kijk. Binnenkort neem ik nog een keer contact met je op om mijn blog een keer helemaal SEO proof te laten maken.

Manon Laarhoven

JustbyManon

seo cursus amsterdam

Marjet geeft inzicht in verbeterpunten op je website en geeft super fijne tips & tools om o.a. keywords op de juiste manier toe te passen, zodat je (zelf!) je website kunt optimaliseren. Waar ik eerst tegenop zag om aan de slag te gaan, weet ik nu hoe ik aan de slag moet en heb ik er zin in!

Carlijn Middelweerd

IN THE PUDDING CLUB - Leuk zwangerschaps cadeau!

Marjet weet waar ze over praat en ik zou haar zeker aanraden om je verder te helpen met je SEO.

Esther

UrbanMoms

SEO stappenplan voor jouw site

cursus_seo_wordpress_website_amsterdam Niet overweldigd worden met wat je allemaal wel niet zou moeten, maar in simpele stappen tot een duurzaam beter resultaat in de zoekmachines.
Meer over de SEO cursus privé

“De tips & trics van Marjet heb ik meteen toegepast op mijn eigen website. Daardoor werd ik twee dagen later al door iemand gevonden via Google, waardoor ik nu een afspraak heb met een nieuwe opdrachtgever.”

Liesbeth de Looper

Kan jij voor mij

Marjet weet waar ze over praat, haar cursus was voor mij erg nuttig. Ik heb inzicht gekregen in hoe Google werkt en waar ik op moet letten bij een website maken of aanpassen. Marjet gaf veel praktische tips waardoor ik meteen aan de slag kon met mijn eigen website!

Svetlana Skulj

Ivo's kitchen

“Enkele jaren geleden heb ik met plezier de workshop SEO gevolgd bij jou. Ik kreeg tips waar ik veel aan had.”

Laura Smits

Hoekstra Schoorsteenveeg bedrijf

Pin It on Pinterest